SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Békés ellendemonstráció az újfasiszta tüntetés idején

2008.04.09. 10:31 politikus

Szabadai Viktor az SZDSZ budapesti választmányának elnöke pénteken délutánra ellendemonstrációt jelentett be a XIII. kerületi rendőrkapitányságon a Hollán Ernő utcai jegyiroda előtti területre.

A mai napon szélsőjobboldali hírportálok közölték: ismét tüntetést tartanak a nemrégiben felgyújtott jegyiroda előtt, amelynek tulajdonosait hétfőn rasszista felvonulással akarták megfélemlíteni, de a környéken összegyűlt budapesti polgárok jelenlétükkel távozásra bírták a provokátorokat.

Péntek délutánra egyebek mellett a Jobbik, a Magyar Gárda, a Magyarok Világszövetsége, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Lelkiismeret '88 és a Kuruc.info nevű szélsőjobboldali formációk jelentettek be demonstrációt a Jászai Mari térre.

Szabadai Viktor levélben fordul a parlamenti pártok országos és budapesti elnökeihez, a Fővárosi Közgyűlés tagjaihoz, a budapesti parlamenti képviselőkhöz, az Országgyűlés Elnökéhez és a Köztársasági Elnökhöz, hogy a pénteki ellendemonstráción jelenlétükkel tegyenek hitet a magyar demokrácia közös alapértékei mellett.

Forrás: szdsz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés szélsőség

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr62420942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása