SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Kóka a reformokról kezdeményez egyeztetést a kormányfővel

2008.03.10. 14:21 politikus

A liberálisok továbbra is kiállnak a oktatási, egészségügyi és adócsökkentési reform mellett, melyekről egyeztetést kezdeményeznek a kormányfővel. Kóka János szerint a népszavazási erdmény ismeretében sem szabad hagyani, hogy a Fidesz tartós válságövezetté züllessze Magyarországot.

Az SZDSZ egyetlen olyan javaslatot sem fog támogatni, amely a népszavazás végeredményének kompenzációjaként "további társadalmi csoportokat károsítana meg" - mondta sajtótájékoztatóján Kóka János.

A szabad demokraták elnöke szerint a Fidesz kezdeményezte vasárnapi népszavazás eredménye miatt jelentősen csökkent az orvosok és a tanárok pénze, elvesztek az ösztöndíjemelés és a kórházi ellátás javításának legfontosabb forrásai. Kóka János megjegyezte: költségvetést érintő kérdésekről van szó, de miután az Alkotmánybíróság megengedte a referendum kiírását, a kieső bevételek nem pótolhatóak költségvetési forrásokból.

Horváth Ágnes cserbenhagyásnak nevezte a javaslatot, mert szerinte az adókból befolyó pénzeknek már megvan a helyük.

Forrás: szdsz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: egészségügy kóka jános oktatásügy

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr44374255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása