SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Egy az ország?

2007.11.21. 14:34 politikus

Orbán Viktor rövid időn belül több alkalommal, legutóbb épp tegnap, Erdélyben nyilatkozott a "kis-magyarországi magyarok" nevében. Az SZDSZ nevében határozottan visszautasítom a Fidesz elnökének nyilatkozatát - annak tartalmát és formáját egyaránt. (Eörsi Mátyás mai közleménye)



Mikor Orbán Viktor beszél, általa egy volt, és tervei szerint fél éven belül leendő miniszterelnök nyilatkozik. Semmi kétség, a Kis-Magyarország kifejezés a II. Világháborút megelőző Nagy-Magyarország kifejezésére rímel. Megengedhetetlen, hogy az ellenzék vezetője 2007-ben a 30-as, 40-es években eluralkodott, irredenta érzelmek felkorbácsolására törekedjék.

Elfogadhatatlan a Fidesz mindent és mindenkit megosztó politikája, és elfogadhatatlan az a kettős beszéd, mely egyre agresszívebben csempészi vissza a közéletbe Magyarország legsötétebb éveinek politikáját és stílusát.

Forrás: szdsz.hu

1 komment

Címkék: orbán viktor eörsi mátyás

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr63374282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marini 2008.04.02. 22:29:22

eorsi forditva ult a bilire, ez itt a baj
süti beállítások módosítása