SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A Fidesz beismerte: nincs javaslata a vizitdíj-bevétel pótlására

2008.03.13. 16:37 politikus

A Fidesz a kampány során végig eltitkolta, miből pótolná a vizitdíjból és a napidíjból származó bevételeket. Áder János mai sajtótájékoztatójából kiderült, hogy az az elképzelés, amelyet a népszavazás után találtak ki, néhány nap alatt összeomlott. A Fidesz azt javasolta, hogy az egészségügyhöz ne az járuljon hozzá 300 forinttal, aki igénybe veszi az ellátást, hanem aki lottózik. Pár nap alatt kiderült, hogy a költségvetésnek ezt a bevételét egyszer már a Kormány elköltötte óvodákra, szociális ellátásra, a közrend fenntartására.

A mai bejelentés szerint új javaslattal állnak elő. Hihetetlen felelőtlenség volt úgy kezdeményezni a népszavazást, hogy a kezdeményező nem tett korábban javaslatot a megoldásokra. Az SZDSZ azt várja, hogy a megígért javaslat olyan fedezetet talál, amelyet a költségvetés még nem költött el más célra. Magyarul: a Fidesznek végre meg kell végre mondani, hogy kitől kell elvenni a kompenzációra szánt pénzt.

Forrás: szdsz.hu

1 komment

Címkék: fidesz népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9379552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemdohányzó Büdöske 2008.03.15. 15:34:39

Vegyék komolyan a "Dohányzás tilos az intézmény egész területén" c. táblát. A bírságokból bőven futná az egészségügyre!
süti beállítások módosítása