SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Elutasítjuk a fenyegetőzést - az SZDSZ együttműködést ajánl a szélsőségesek ellen

2007.09.20. 14:45 politikus

Az SZDSZ elfogadhatatlannak tartja az erősödő agressziót, mely a demokrácia, és a parlamenti politizálás képviselői ellen irányul. Ahogy most Semjén Zsolt, úgy a liberális politikusok is sorozatosan kapnak életveszélyes fenyegetetést tartalmazó SMS-eket, leveleket és telefonhívásokat.


Azzal azonban, hogy most a KDNP elnökét is megfenyegették, bebizonyosodott, hogy kisebb a távolság a demokratikus erők között, mint a nyilasok, nácik és parlamenti pártok között.

Éppen ezért újra felajánljuk az SZDSZ együttműködését minden demokratikus politikai erőnek, így a KDNP-nek is, hogy mindenhol szakítsák meg a formális és informális együttműködéseket a szélsőjobboldallal, különös tekintettel a demokrácia bázisait adó önkormányzatokban - Horn Gábor közleménye.

Forrás: szdsz.hu

3 komment

Címkék: kdnp szélsőség

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr12171404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Action 2007.11.10. 18:00:44

Ha az SZDSZ együttműködést ajánl a szélsőségek ellen, akkor maga alatt vágja a fát. A magyar dolgozó nép első számú ellensége az a párt, amely vele szemben vakon támogatja a kizsákmányoló tőkéseket. Az 1945 utáni magyar demokráciának politikai szervezet nem okozott még ekkora kárt, mint ez. Az SZDSZ egy liberális-kapitalista FASISZTA párt, amelynek távoznia kell a parlamentből. A liberálfasisztáknak csakúgy, mint a nacionalista fasisztáknak, már rég Recsken lenne a helye.

Action 2007.11.10. 18:03:30

U.i.:

Egy olyan "demokrácia", amelyben tandíjat meg vizitdíjat vezetnek be, aligha ér többet, mint a sztálini "demokrácia". Csak itt nem a pártfőtitkár, hanem a jóval alattomosabb karvalytőke dirigál.

Novi 2007.11.21. 18:17:38

Nem értem, Horváth Ágnes politikáját, az egészségbiztosítási reform miatt. Kint volt Hollandiában, átnézve az ottani Biztosítási rendszert. Azt viszont elhallgatta, hogy hollandiában, nem fizet egyetlen állampolgár sem a gyógyszerért. Minden állampolgár 88 Eurót fizet be a biztosítóknak, és ezen fellül egy vasat sem kell fizetnie. Persze a kiváltságokért fizetni kell. A Hír TV-ben értesültem erről, ahol egy Holland-Magyar állampolgár felháborodva telefonált be a Hír TV-be, hogy nézi a Magyar adásokat, és felháborodott azon, hogy Horváth Ágnes hazaérkezvén, elhallgatta azt a tényt nagy nyílvánosság előtt, hogy Hollandiában a Biztosítók fizetik a gyógyszer árát is! Azt már tapasztaltam, hogy a mostani kormány egy megtévesztően hazug kormány, és ez sajnos nem is fog változni, mert a Magyar politikusok szerintem mind mocskos csalók, és csak a saját érdeküket részesítik előnyben. Minden évben azt hangoztatják, hogy az EU-ban ennyi egy politikus fizetése, és ők ennek a tizedét kapják. Nekik is kéne adni 62.000Ft-ot, és utána pofázhatnak. Mocskos banda! Egyébként egyik sem csinál semmit, tisztelet egy-két kivételnek, lobbiznak, és harácsolnak. Ha azt a pénzt amit elloptak a rendszerváltás óta, befektették volna, nem itt tartana Magyarország. Mind akasztófát érdemelne, és teljes vagyon elkobzást.
süti beállítások módosítása