SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Elment az utolsó percek tanúja

2007.09.21. 10:38 politikus

Szomorúan értesültünk róla, hogy elhunyt régi barátunk és példaképünk, Polcz Alaine. Olyan kivételes embert gyászolunk, aki életében másokat segített a gyászt, az elmúlást feldolgozni.

Az SZDSZ mindig tisztelettel és elismeréssel figyelte Polcz Alaine munkásságát. Kevesen voltak olyan erősek, mint ő, a beteg, haldokló gyermekek és hozzátartozóik pszichológusa. Ezért is kapta tavaly ő a Vig Mónika díjat, melyet a közéletben kiemelkedő munkásságról, helytállásról és emberségről tanúbizonyságot tevő nők számára alapított a liberális párt.

Polcz Alaine azt vallotta: "az élet nem a halállal végződik". Tartására, tisztességére mindig is példaként fogunk tekinteni, az SZDSZ pedig egy emberként gyászolja őt.

Forrás: szdsz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gyász

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr13172163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása