SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az SZDSZ Ügyvivői Testületének közleménye

2008.03.14. 20:11 politikus

A Szabad Demokraták Szövetsége Ügyvivői Testülete a Jüttner-bizottság vizsgálati jelentése ismeretében az alábbi egyhangú véleményt alakította ki:

Az SZDSZ ÜT február 12-i ülésén egyhangú határozattal felkérte Jüttner Csabát, az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnökét, hogy a borsod megyei szabálytalanság-gyanú ügyét 30 napon belül vizsgálja ki. Jüttner Csaba a felkérést elfogadta és három fős bizottságot alakítva a vizsgálatot lefolytatta.

A mai napon az Ügyvivői Testület a vizsgálati jelentést megismerte, és az alapján az alábbi, egyhangú véleményt alakította ki:

 - Megállapítható, hogy az SZDSZ 2007. március 31-i elnökválasztásán szabálytalanságra került sor. A vizsgálati jelentés megállapítása szerint négy küldött helyett mások regisztráltak. 

 - Megállapítható, hogy az elnökválasztás során Kóka János érdekében semmilyen szabálytalanságra nem került sor. 

 - Megállapítható, hogy az elnökválasztáson elkövetett szabálytalanságokról Kóka János és stábja, illetve Fodor Gábor és stábja semmit sem tudott. 

A vizsgálat megállapította, hogy nem bizonyult valósnak az a tényállítás, mely szerint T.Asztalos Ildikó, vagy bárki más, bármely küldöttet arra bíztatott volna, hogy szavazzon Kóka Jánosra. 

Az érintettekkel történt további konzultáció után a jelentést az SZDSZ nyilvánosságra hozza. 

SZDSZ - Jüttner Csaba 

Forrás: szdsz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szdsz

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7381275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása