SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Hálapénz: Orbán Viktor és Mikola István ajánlásával

2007.08.02. 10:08 politikus

Léderer András, az SZDSZ Új Generáció elnöke mai sajtótájékoztatóján Orbán Viktor és Mikola István fotójával ellátott, "Hálapénz" feliratú borítékokat postázott Ódor Ferencnek, a Borsod megyei közgyűlés fideszes elnökének.

Mint a napokban kiderült, Ódor Ferenc a múlt héten levelet küldött a megyében működő kórházaknak, melyben azt az instrukciót adta, hogy a vizitdíj-automatákra helyezzék ki a miniszterelnök, valamint Horváth Ágnes jelenlegi és Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter fényképét. Arról persze nem tájékoztatta a fideszes politikus a betegeket, hogy a befizetett pénz nem a kormányhoz, nem a három, fényképen látható személyhez vándorol, hanem ott marad az adott szolgáltatóknál.

Léderer András elmondta: ha a Fidesz politikusai meg akarják nevezni a vizitdíj felelőseit, tegyék ugyanezt a hálapénzzel is. A fiatal liberális politikus szerint Ódor Ferencnek arról is tájékoztatnia kellene a betegeket, hogy hálapénzt kinek a jóvoltából szokás fizetni Magyarországon.

A Keleti pályaudvarnál működő posta előtt tartott sajtótájékoztatóján Léderer András bemutatta azt a több tucat borítékot, melyeken a "Hálapénz" felirat mellett Orbán Viktor és Mikola István fényképe szerepel. A hálapénzt hallgatólagosan támogató politikusok fényképével ellátott borítékokat a jövőben minden borsodi igénybe veheti a hálapénz átadásához - ehhez Ódor Ferencet kell felkeresniük.

Tény az is, hogy Mikola és Orbán egészségügyi terveit akár "Kádár János egészségügyi reformprogramnak" is lehetne nevezni - a Fidesz eddigi javaslatai nem sokban különböznek az elmúlt rendszerben működött egészségügytől.

Forrás: szdsz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orbán viktor egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr24171101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása