SZDSZ

Ez az oldal nem az SZDSZ hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni az SZDSZ honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Határozatban kell kimondani: nem kérünk a gárdákból!

2007.08.21. 10:04 politikus

Az SZDSZ kezdeményezni fogja, hogy a koalíciós pártok határozatban erősítsék meg: nem kérnek a gárdákból, a kormánypártok semmiféle ilyen szerveződést nem fognak támogatni" - áll a honvédelmi miniszter állásfoglalását üdvözlő közleményben.

Az SZDSZ üdvözli a honvédelmi miniszter egyértelmű állásfoglalását a Fidesz által javasolt Honi Gárda ügyében, mely azt jelzi, hogy Szekeres Imre bízik a Magyar Köztársaság közrendjét biztosító alkotmányos szervek működésében és teljesítményében. Az ország békéjét és biztonságát az erre felhatalmazott szervek és testületek óvják, nincs szükség pártok alatt létrehozott bizonytalan státusú hadseregekre.

Az SZDSZ kezdeményezni fogja, hogy a koalíciós pártok határozatban erősítsék meg: nem kérnek a gárdákból, a kormánypártok semmiféle ilyen szerveződést nem fognak támogatni.

Forrás: szdsz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szélsőség magyar gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://szdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr69171095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása